Haddonstone tillverkar unika produkter till fastighet och trädgård i gjuten kalksten. Materialet åldras med vacker patina och ger glädje i många generationer framåt. Hos Haddonstone hittar du balustrader, kolonner & pelare, fönsterinfattningar, kornischer och annat till din fastighet, skapade i ljus frostsäker kalkstensmassa. Kontakta oss för komplett ritningsservice för ditt unika byggprojekt.

Haddonstones utbud är enormt och produkterna förgyller ditt uterum, växthus, trädgård eller inomhus i ditt hem. Se hela sortimentet på Haddonstones egen hemsida. Du hittar också en del produkter direkt i vår webbshop.

 

 

Arkitekturdetaljer i gjuten kalksten

Arkitekturdetaljer i gjuten kalksten från Haddonstone. Här hittar du alla klassiska byggnadsdetaljer till fastigheten. allt tillverkat i frostsäker gjuten kalksten med högsta kvalitet. Det speciella materialet ger en mycket naturlig sandstenslik yta samtidigt som det är kostnadseffektivt och mycket flexibelt. Hittar du inte vad du söker i vårt standardsortiment kan vi tillverka på beställning och även göra kopior från äldre förlagor.

Arkitekturdetaljer i gjuten kalksten

Ingånspartier med pelare

Arkitekturdetaljer i gjuten kalksten

Kolonner och pelare i sten

Arkitekturdetaljer i gjuten kalksten

Ekotempel och paviljonger

Balustrader och räcken i sten

Balustrader och räcken i sten är ett av Haddonstones signum. Vi har ett stort utbud av arkitektoniskt utformade räcken och balustrader i standardutförande. De är utmärkta för både interiör och exteriör användning i privata fastigheter men även kommersiella projekt som hotell, konferensanläggningar, köpcentrum, gallerior och privata äldreboenden.

Vi gör alltid din balustrad efter din ritning och erbjuder full CAD service för ditt byggprojekt. Alla produkter från Haddonstone är frostsäkra.

Balustrader & räcken

Balustrader

Balustrader & räcken

Stenräcke

Balustrader & räcken

Svängda & lutande balustrader

Krukor, urnor, Statyer & ornament

Krukor och urnor för trädgård och park i gjuten naturlig kalksten. Klassisk design och riktigt stora odlingskärl för piedestal och framträdande plats i din trädgård. Alltid frostsäkert och med garanti.

Statyer & ornament i din park eller din trädgård ger stor effekt och skapar stor skillnad. Det vackra kalkstensmaterialet i Haddonstone gör att detaljer i en staty, byst eller urna blir extra väl genomfört. Låt den sedan åldras med patina för att bli din trädgårds blickfång eller centrala pjäs.

Du hittar ett stort utbud direkt i vår webbshop. hittar du inte det du söker så fråga oss.

Fontäner, dammar och kantstenar

Fontäner, dammar och kantstenar fört en riktig fontän finns i komplett utförande. Den riktigt klassiska fontänen finner du i vårt sortiment. I de flesta fall kommer fontänen komplett med pool-liner men i de större modellerna måste pool- eller damduk läggas.

Du kan kombinera våra dammar med våra mittstycken som det passar dig. Som regel följer både pump och dragningar med. Vansta hjälper dig självfallet  med råd kring både design och montering. Goda ritningar och anvisningar får du i samband med din beställning.