Vansta Trädgård Scandinavia

 

Vansta Trädgård Scandinavia ritar och bygger exklusiva växthus, orangerier, vinterträdgårdar och uterum. Vår specialitet är klassisk form byggt med moderna principer och med nyaste teknik. Vansta Trädgård håller en hög servicenivå och vi är lyhörda för våra kunders önskemål och visioner. Vi har full designservice på våra projekt och nyckelfärdiga lösningar men kan också bygga från arkitektritning och vara en del i ett större byggprojekt.

Vi ritar och bygger magiska hus i glas och representerar i dagsläget ett tiotal etablerade exklusiva varumärken som Griffin Galsshouses, Gabriel Ash, Renson, de flesta från England men också Frankrike och Belgien. Sedan ett antal bygger vi klassiska orangerier och vinterträdgårdar i vår en egen profil Vansta Classic.

I snart 15 år har vi varit agent för engelska exklusiva viktorianska växthus. Sedan starten har efterfrågan på engelska kvalitetsprodukter för trädgårdens alla behov väsentligt ökat och vårt sortiment har blivit ännu större. 

Förutom växthus tillhandahåller Vansta Trädgård mur- och marktegel, stenmaterial och exklusiva byggprodukter för trädgård och fastighet. Vi representerar en rad high end varumärken också inom trädgårdsaccessoarer och utemöbler.

 

 

 

Vansta Trädgård har ett antal visningspartners i hela Skandinavien som gärna visar sina växthus för dig på närmare håll. Du kan också titta på vår visningskarta, kanske har din granne någon av våra produkter.

 

 

 

Kontakta oss

Vansta Trädgård Scandinavia ärgs och drivs av Berenike Munthe. I vårt team har vi fem heltidsanställda medarbetare och en rad underleverantörer och konsulter.

Har du frågor om priser, beställningar och leveranser så ring eller maila oss. Vi diskuterar gärna ditt växthus-, orangeri- eller trädgårdsprojekt och de leverantörer som skulle kunna passa. När du är klar över vad du vill ha så återkommer vi snarast med offert och orderbekräftelse.

 

Kontakt