Exklusiva engelska växthus

Vare sig man söker ett större växthus eller ett litet hobbyväxthus är ett växthus från Vansta Trädgård en investering för generationer. Våra tillverkare arbetar med överlägsen kvalitet i såväl prestanda som design och med sextio års erfarenhet av växthustillverkning och exporterar till nöjda kunder över hela världen. 

Våra växthus är ett elegant och superstarkt växthus med omsorg om både design och tekniska specifikationer. Konstruktionen tål i kraftig blåst och stora snömängder. Jämför gärna!

Med ett engelskt växthus från Vansta får du ett glashus helt fritt från invändiga stöttor och balkar, som annars måste finnas om konstruktionen i sig inte är tillräckligt bärande. Här förekommer inte heller någon kontakt mellan glas och metall. Varje enskilt glas i våra växthus ligger individuellt innefattat som är en del av den bärande konstruktionen. Vikten fördelas därför så att inga synliga balkar eller stag behövs. På våra växthus finns det heller inga stora glasdelar som kamoufleras med utanpåliggande fuskspröjs, inte heller glas som går omlott och skapar oönskade fickor där smuts och alger kan samlas.

Vårt engagemang och dedikerade service säkerställer att din investering i ett premiumväxthus från Vansta kommer till sin fulla potential.

 

 

 

Vansta Trädgård erbjuder marknadens bästa snö- och vindlast inom enkelglasade växthus. Noggranna mätningar har säkerställt att man säkert och tryggt kan leverera växthus också till de mest utsatta platser. Vid behov förstärks ditt hus med stål för att för framtiden garantera husets integritet, vi lämnar ingenting åt slumpen. Ladda ner vår tekniska specifikationer nedan. Ett robust tänk när det gäller fundament är lika viktigt och vi förstår att prestandan i ditt växthus börjar 40 cm under mark. Man förankrar byggnaden ända ner i betongsockeln, extremt tillförlitligt. Vid en beställning från oss medföljer alltid kompletta markritningar och om så önskas också markentreprenaden.

Alla växthus är unika och tillverkas på beställning, med stora valmöjligheter gällande antal fönster och dörrar, färg och inredning. Ett hus kan vara en av våra standardmodeller eller ett speciellt utformat. Du kan välja i princip vilken färg du vill från den RAL-skalan men vi rekommenderar dig att titta på våra rekommenderade färgval. Med sin höga tak- och vägghöjd erbjuder Vansta ett helt underbart rum för både växter och människor.

Hartley Botanic greenhouses