Lanterniner och takfönster

Ett glastak eller en taklanternin kan verkligen förvandla ett rum eller en tillbyggnad genom att tillföra generöst med naturligt ljus. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för glastak och taklanterniner som kan anpassas efter dina eller din arkitekts designidéer. Vi kan hjälpa dig med allt från att ge en offert baserad på din befintliga design till att hjälpa till med att utforma och planera ditt glastak eller din lanternin från grunden.

Vår leverans kan inkludera allt från komplett takkonstruktion med hängrännor och stuprör till enbart en glasad takdel för en befintlig fastighet. Med våra glastak och lanterniner kan du ge ditt hem eller din byggnad ett fantastiskt ljusinsläpp som förvandlar även de mörkaste utrymmen till ljusa och inbjudande rum. Vår klassiska Vansta lanternin är perfekt för den som önskar ett tidlöst engelskt uterum. Vi kan skapa flexibla taklösningar som kombinerar platta tak med glasade delar och anpassar sig till olika fasadhöjder för att ge byggnaden en unik karaktär och stil.

En taklanternin i glas är både vacker och funktionell och kan ge ditt rum en unik karaktär och mångsidiga användningsmöjligheter. Oavsett om den är stor eller liten kommer den att skapa en unik atmosfär och förbättra rummets estetik. Genom att inkludera en lanternin i din orangeri eller vinterträdgård får du ett utrymme att njuta av under lång tid.

På Vansta skapar vi alla våra lanterniner och vinterträdgårdar unikt för varje kund, vilket innebär att vi inte använder standardlösningar eller moduler. Varje projekt är unikt och skräddarsytt för att passa våra kunders individuella behov och önskemål.