ORDINARIE ÖPPETTIDER

torsd-sönd, 11-18

vill du ha ett dedikerat möte om just ditt projekt så ring oss för att avtala tid 0046 8 52027480 eller maila info@vanstatradgard.se

I vårt nya showroom och butik VANSTA BÅSTAD kommer vi att varje år arrangera härliga evenemang med koppling till våra orangerier och allt som finns i och omkring dem. Här kan du köpa biljetter till dessa. Evenemangen äger rum i vårt showroom Hemmeslövsvägen 15 i Båstad om inget annat anges.

MEDELHAVSDAGAR 15-19 maj, 11-18

Vi fyller vårt showroom med orangeriväxter & kunskap om det klassiska orangeriet. Godsaker från medelhavet och fina växter finns till salu. Vinprovning med Rickard Enkvist från Bodega Cezar. föredrag om medelhavsväxter, härliga terracotta krukor och andra ljuvligheter. Och förstås både druvstockar och andra växter till försäljning.

ROSFEST 3-7 juli, 11-18

Vansta bjuder in till Rosfest med femhundra doftande David Austin rosor på plats i växthuset och trädgården. Upplev rosornas ros och många fina programpunkter och rosupplevelser. Butiken är fylld med rosor & rosrelaterade produkter och våra fina rosentorn & bågar finns till specialpriser.

EVENTS