Om VANSTA

Vansta Scandinavia erbjuder exklusiva växthus, orangerier och vinterträdgårdar från världens främsta tillverkare. Vansta är bland de ledande inom arkitektritade orangerier och kundanpassade lösningar i glas. Vår omfattande service inkluderar design, markritningar, projektledning och montage.

Vi tillhandahåller växthus och orangerier för trädgårdsrummet samt vinterträdgårdar och uterum som tillbyggnad på fastigheter eller fristående trädgårdshus och poolhus. Hos oss får du det senaste inom teknik och kompromisslös kvalitet.

Med stor kunskap och erfarenhet av glasade rum arbetar vi både som partner i stora byggprojekt och direkt med privatkunder. Våra kunder återfinns i hela Norden, med export till USA och UK. Vi använder egna profilsystem och följer Boverkets byggregler. Snölaster och U-värden kontrolleras noggrant för varje projekt, liksom behovet av energiglas.

Oavsett om du söker ett exklusivt viktorianskt växthus i aluminium eller ett stilfullt växthus i cederträ för din trädgård, eller en större vinterträdgård för kommersiella ändamål, är Vansta din leverantör för kvalitet och hängiven service