Trädgårdsdesign & markarbete är en viktig service och del av Vanstas verksamhet. Under de senaste åren har vi  haft förmånen att bygga trädgård till privatkunder men också design och komplett trädgårdsanläggning till ett antal byggherrar. Har du höga krav och en önskan om en trädgård där naturmaterial och arkitektur är viktigt och vill mer än bara plantera en rabatt är Vansta Trädgård rätt partner. Vårt fokus ligger alltid på ett väl genomfört projekt och ett lyckat slutresultat i kombination med material av högsta kvalitet och en design som gör din trädgård till en del av ditt hem. Vårt team kan sten, murar, trä och allt det som gör en trädgård värd namnet.

PROJEKTLEDNING

Vi har god projektledning och tidsstyrning och har genomåren byggt trädgårdar från 100-10000 kvm för privatkund och större byggherrar. Du som vill ha en dedikerad projektledning, väl utfört arbete av kunniga arbetssamma killar som utan longörer får jobbet gjort, samordning av inköp, materialleveranser och arbetsinsatser, planering och inte minst hjälp med design och växtval och kanske också plantering, hjälper vi gärna förutsatt ni finns inom 10 mil från oss.

EGNA LEVERANTÖRER

Vansta Trädgård har direktleverantörer inom allt som rör trädgårdsanläggning, från dräneringsgrus till rosor. Vi samordnar alltid transporter så mycket det går, allt för att spara miljö och tid. En bra planering är A och O för ett lyckat byggprojekt. Men minst lika viktigt tycker vi är kommunikationen med vår kund så att inga stressande frågetecken uppstår.

Utgångspunkten kan vara en design du redan har eller något vi ritar till dig. Men mycket kan hända när man sätter spaden i jorden och nya idéer föds lätt när man ser sin trädgård växa fram.  Vi tycker verkligheten är viktigare än kartan! Se bildexempel på några av våra arbeten.

Exempel på uppdrag

Trädgårdsdesign & markarbete

Vansta bygger trädgård

Trädgårdsdesign & markarbete

Stockholms vackraste innergård

Trädgårdsdesign & markarbete

Magnifik stödmur mot saltsjön

Trädgårdsdesign & markarbete

Orangeri med trädgårdsdröm

Trädgårdsdesign & markarbete

Svart tegel & växthus i cederträ

Trädgårdsdesign & markarbete

Växthus med trädäck